Advertisement

Λουτσεσκου Παοκ : Λουτσέσκου: Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα,σκεφτόμαστε μόνο τον ... : Ένα αυτογκόλ με τακουνάκι (!) και μια αδράνεια δεν άφησαν τον δικέφαλο να ξορκίσει την απίστευτη κατάρα του.

Λουτσεσκου Παοκ : Λουτσέσκου: Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα,σκεφτόμαστε μόνο τον ... : Ένα αυτογκόλ με τακουνάκι (!) και μια αδράνεια δεν άφησαν τον δικέφαλο να ξορκίσει την απίστευτη κατάρα του.. Για τον ραζβάν λουτσέσκου οι βάσεις έχουν ήδη μπει, πλέον χρειάζονται τρεις με τέσσερις ποιοτικές πινελιές προκειμένου να δει τον παοκ όπως τον ονειρεύεται. Ο ρουμάνος δημοσιογράφος, νταν φιλότι μίλησε για τον συμπατριώτη του. Ευρώ ετησίως, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη ρουμανία. Υπενθυμίζεται ότι ο λουτσέσκου στα δύο χρόνια που καθοδήγησε τον παοκ μέτρησε 68 νίκες, 12 ισοπαλίες και 14 ήττες με την ομάδα της θεσσαλονίκης, κατακτώντας με τους «ασπρόμαυρους» ένα. Γεγονός είναι πως ο ραζβάν λουτσέσκου και ο παοκ, αφού πρώτα ξεπέρασαν τις παρεξηγήσεις που δημιούργησε το προ διετίας διαζύγιο, είχαν νέο δίαυλο επικοινωνίας εδώ και εβδομάδες.

Ο ρουμάνος δημοσιογράφος, νταν φιλότι μίλησε για τον συμπατριώτη του. Αν ο λουτσέσκου έλεγε το ναι, ακόμη και σήμερα, πιστεύω πως θα ερχόταν. Ο μιρτσέα λουτσέσκου μίλησε με σκληρή γλώσσα για όλα όσα έγιναν φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα θεωρώντας, όπως είπε, πραγματικό πρωταθλητή τον παοκ και τον γιο του, ραζβάν! Σε τηλεδιάσκεψη που θα γίνει την τετάρτη με τον ιβάν σαββίδη θα ξεκαθαρίσει η παραμονή του πάμπλο παοκ: «ο παοκ είναι η ομάδα της ψυχής μου.

Δημοσίευμα φέρνει τον Μιρτσέα Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ
Δημοσίευμα φέρνει τον Μιρτσέα Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ from www.voria.gr
Ο ραζβάν λουτσέσκου ο οποίος οδήγησε τον παοκ το 2019 στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ιβάν σαββίδη για την επιστροφή του στην τούμπα. Ο παοκ είχε την κράσνονταρ στα σκοινιά αλλά η τύχη του γύρισε ξανά την πλάτη. Μεταξύ άλλων για την ατάκα του λουτσέσκου ότι «αν έλεγα ότι δεν πάμε για τίτλο θα με. Με τον ραζβάν λουτσέσκου, ο παοκ έμπαινε στα παιχνίδια με το μαχαίρι στα 'δόντια'. Ο ραζβάν λουτσέσκου αναμένεται να επιστρέψει στον παοκ και να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία του δικεφάλου του βορρά, όπως αποκάλυψε στον over fm ο ευάγγελος μίχος. Στο διάστημα, που μεσολάβησε, δεν αναφέρθηκε. «ο λουτσέσκου και ο παοκ». Τι είπε για την επιστροφή του στον παοκ.

Στο διάστημα, που μεσολάβησε, δεν αναφέρθηκε.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον παοκ και στον άρη (ή και ντέρμπι της θεσσαλονίκης), είναι η αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο προαναφερθέντες συλλόγους σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, αλλά κυρίως αφορά στο ποδόσφαιρο. Αποκαλύψεις λουτσέσκου για περιστατικά με τον σαββίδη. Ακούω παοκ κι ανατριχιάζω», ανέφερε αρχικά ο πρώην. Υπενθυμίζεται ότι ο λουτσέσκου στα δύο χρόνια που καθοδήγησε τον παοκ μέτρησε 68 νίκες, 12 ισοπαλίες και 14 ήττες με την ομάδα της θεσσαλονίκης, κατακτώντας με τους «ασπρόμαυρους» ένα. Ο παοκ είχε την κράσνονταρ στα σκοινιά αλλά η τύχη του γύρισε ξανά την πλάτη. Γεγονός είναι πως ο ραζβάν λουτσέσκου και ο παοκ, αφού πρώτα ξεπέρασαν τις παρεξηγήσεις που δημιούργησε το προ διετίας διαζύγιο, είχαν νέο δίαυλο επικοινωνίας εδώ και εβδομάδες. Ο ιβάν σαββίδης ήρθε σε επαφή με τον ραζβάν λουτσέσκου και δίνοντάς του ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, τον έπεισε … Όλες οι ειδήσεις για λουτσεσκου παοκ. Ο ρουμάνος τεχνικός συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και πλέον υπάρχει έντονη φημολογία πως μπορεί να επιστρέψει στον πάγκο. Ο ραζβάν λουτσέσκου προσπάθησε να εξηγήσει τη διαφορετική εικόνα του παοκ στην ελλάδα και την ευρώπη, αλλά και τις συνεχόμενες απώλειες βαθμών με βίντι και ατρόμητο, υποστηρίζοντας ότι. Ο λουτσέσκου ήταν υπέρμαχος της διατήρησης του γκρουπ που έφερε τον παοκ στην κορυφή του οι αριθμοί του ραζβάν λουτσέσκου με τον παοκ για 44 ημέρες ο ραζβάν λουτσέσκου δεν έσπασε. Ένα αυτογκόλ με τακουνάκι (!) και μια αδράνεια δεν άφησαν τον δικέφαλο να ξορκίσει την απίστευτη κατάρα του. Ο ραζβάν λουτσέσκου ο οποίος οδήγησε τον παοκ το 2019 στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ιβάν σαββίδη για την επιστροφή του στην τούμπα.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον παοκ και στον άρη (ή και ντέρμπι της θεσσαλονίκης), είναι η αθλητική αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο προαναφερθέντες συλλόγους σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, αλλά κυρίως αφορά στο ποδόσφαιρο. «εμείς οι δυο, πώς γίναμε δυο». Ακούω παοκ κι ανατριχιάζω», ανέφερε αρχικά ο πρώην. Ο ρουμάνος δημοσιογράφος, νταν φιλότι μίλησε για τον συμπατριώτη του. Αλλά στην… πραγματική ζωή αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο μιλόγεβιτς», πρόσθεσε.

Συνάντηση Γκαρσία-ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Τετάρτη εν μέσω φημολογιών ...
Συνάντηση Γκαρσία-ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Τετάρτη εν μέσω φημολογιών ... from www.voria.gr
Ο ρουμάνος δημοσιογράφος, νταν φιλότι μίλησε για τον συμπατριώτη του. Ο ραζβάν λουτσέσκου ο οποίος οδήγησε τον παοκ το 2019 στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ιβάν σαββίδη για την επιστροφή του στην τούμπα. Ο ραζβάν λουτσέσκου αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στην πατρίδα του το τελευταίο διάστημα. Ο παοκ μπορεί να κατέκτησε το κύπελλο ελλάδας απέναντι στον ολυμπιακό αλλά το μέλλον του προπονητή του πάμπλο γκαρσία είναι αβέβαιο. Στο διάστημα, που μεσολάβησε, δεν αναφέρθηκε. Ακούω παοκ κι ανατριχιάζω», ανέφερε αρχικά ο πρώην. «ο παοκ είναι η ομάδα της ψυχής μου. Γεγονός είναι πως ο ραζβάν λουτσέσκου και ο παοκ, αφού πρώτα ξεπέρασαν τις παρεξηγήσεις που δημιούργησε το προ διετίας διαζύγιο, είχαν νέο δίαυλο επικοινωνίας εδώ και εβδομάδες.

Ο λουτσέσκου ήταν υπέρμαχος της διατήρησης του γκρουπ που έφερε τον παοκ στην κορυφή του οι αριθμοί του ραζβάν λουτσέσκου με τον παοκ για 44 ημέρες ο ραζβάν λουτσέσκου δεν έσπασε.

Για τον ραζβάν λουτσέσκου οι βάσεις έχουν ήδη μπει, πλέον χρειάζονται τρεις με τέσσερις ποιοτικές πινελιές προκειμένου να δει τον παοκ όπως τον ονειρεύεται. Ο ραζβάν λουτσέσκου αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στην πατρίδα του το τελευταίο διάστημα. Αλλά στην… πραγματική ζωή αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο μιλόγεβιτς», πρόσθεσε. Μεταξύ άλλων για την ατάκα του λουτσέσκου ότι «αν έλεγα ότι δεν πάμε για τίτλο θα με. Τι είπε για την επιστροφή του στον παοκ. Όλες οι ειδήσεις για λουτσεσκου παοκ. «ο λουτσέσκου και ο παοκ». Αποκαλύψεις λουτσέσκου για περιστατικά με τον σαββίδη. Τρομερές εξελίξεις στον παοκ με τον σαββίδη να τα φέρνει όλα βομβα: Θέμα επιστροφής του ραζβάν λουτσέσκου στον παοκ; Γεγονός είναι πως ο ραζβάν λουτσέσκου και ο παοκ, αφού πρώτα ξεπέρασαν τις παρεξηγήσεις που δημιούργησε το προ διετίας διαζύγιο, είχαν νέο δίαυλο επικοινωνίας εδώ και εβδομάδες. Για το θέμα του σέρχιο αραούχο είπε πως. Ένα αυτογκόλ με τακουνάκι (!) και μια αδράνεια δεν άφησαν τον δικέφαλο να ξορκίσει την απίστευτη κατάρα του.

Με τον ραζβάν λουτσέσκου, ο παοκ έμπαινε στα παιχνίδια με το μαχαίρι στα 'δόντια'. Όλες οι ειδήσεις για λουτσεσκου παοκ. Στο διάστημα, που μεσολάβησε, δεν αναφέρθηκε. Αν ο λουτσέσκου έλεγε το ναι, ακόμη και σήμερα, πιστεύω πως θα ερχόταν. Υπενθυμίζεται ότι ο λουτσέσκου στα δύο χρόνια που καθοδήγησε τον παοκ μέτρησε 68 νίκες, 12 ισοπαλίες και 14 ήττες με την ομάδα της θεσσαλονίκης, κατακτώντας με τους «ασπρόμαυρους» ένα.

Λουτσέσκου: Ήμουν πολύ αναστατωμένος όταν αποχώρησα από ...
Λουτσέσκου: Ήμουν πολύ αναστατωμένος όταν αποχώρησα από ... from www.voria.gr
Σε τηλεδιάσκεψη που θα γίνει την τετάρτη με τον ιβάν σαββίδη θα ξεκαθαρίσει η παραμονή του πάμπλο παοκ: Όλες οι ειδήσεις για λουτσεσκου παοκ. Αλλά στην… πραγματική ζωή αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο μιλόγεβιτς», πρόσθεσε. Γεγονός είναι πως ο ραζβάν λουτσέσκου και ο παοκ, αφού πρώτα ξεπέρασαν τις παρεξηγήσεις που δημιούργησε το προ διετίας διαζύγιο, είχαν νέο δίαυλο επικοινωνίας εδώ και εβδομάδες. Ο ραζβάν λουτσέσκου επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του παοκ και μάλιστα με συμβόλαιο 1,8 εκατ. Οι ρουμάνοι γράφουν πως ο λουτσέσκου υπογράφει στη φενέρ και παίρνει και τον ελ καντουρί! Ο παοκ μπορεί να κατέκτησε το κύπελλο ελλάδας απέναντι στον ολυμπιακό αλλά το μέλλον του προπονητή του πάμπλο γκαρσία είναι αβέβαιο. Θέμα επιστροφής του ραζβάν λουτσέσκου στον παοκ;

Ένα αυτογκόλ με τακουνάκι (!) και μια αδράνεια δεν άφησαν τον δικέφαλο να ξορκίσει την απίστευτη κατάρα του.

Αλλά στην… πραγματική ζωή αυτή τη στιγμή φαβορί είναι ο μιλόγεβιτς», πρόσθεσε. Ευρώ ετησίως, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη ρουμανία. Ο ραζβάν λουτσέσκου ο οποίος οδήγησε τον παοκ το 2019 στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον ιβάν σαββίδη για την επιστροφή του στην τούμπα. Ο ράζβαν λουτσέσκου έφυγε αιφνιδιαστικά τον ιούνιο για τη σαουδική αραβία και την αλ χιλάλ, αλλά ούτε ο παοκ ξέχασε αυτόν, ούτε αυτός τον παοκ! Ο ραζβάν λουτσέσκου αποτελεί κεντρικό πρόσωπο στην πατρίδα του το τελευταίο διάστημα. Όλες οι ειδήσεις για λουτσεσκου παοκ. Στο διάστημα, που μεσολάβησε, δεν αναφέρθηκε. Ο ρουμάνος τεχνικός συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και πλέον υπάρχει έντονη φημολογία πως μπορεί να επιστρέψει στον πάγκο. Ο παοκ είχε την κράσνονταρ στα σκοινιά αλλά η τύχη του γύρισε ξανά την πλάτη. Τι είπε για την επιστροφή του στον παοκ. Ο πρώην τεχνικός του «δικέφαλου του βορρά» θυμήθηκε το χαμένο πρωτάθλημα του 2018 με αφορμή τον αποκλεισμό της α χιλάλ από το ασιατικό champions league. Ο παοκ μπορεί να κατέκτησε το κύπελλο ελλάδας απέναντι στον ολυμπιακό αλλά το μέλλον του προπονητή του πάμπλο γκαρσία είναι αβέβαιο. Για τον ραζβάν λουτσέσκου οι βάσεις έχουν ήδη μπει, πλέον χρειάζονται τρεις με τέσσερις ποιοτικές πινελιές προκειμένου να δει τον παοκ όπως τον ονειρεύεται.

Posting Komentar

0 Komentar